Workshops, Retraites, Intensives 

Moving into Sense & Consent

Dansen, bewegen, oefenen met de grondbeginselen van het 'Wiel van Overeenstemming' van Betty Martin

"The gift of loving touch, giving or receiving... heals body, heart and soul by bringing us a taste of love, both divine and personal"

Deze dans-workshop-dag is een uitnodiging je zintuigen en gevoelssensoren te heropenen en wakker te maken.
Via dans, beweging en gerelateerde oefeningen in en met de natuur op deze prachtige locatie, in de rijkdom van het samenzijn.
Via het integreren van de basis kernwaarden van het 'Wiel van Overeenstemming' ('Wheel of Consent') van Betty Martin. Dit is een eenvoudige maar diepgaande manier om meer levendigheid en gevoeligheid te brengen in je tastzin. Hierdoor ga je je meer verbonden voelen met jezelf en de wereld om je heen. Je gaat proeven welke impact jij op de wereld hebt en de omgeving op jou. Thema's als wensen, grenzen en begrenzen worden op organische wijze ervaren en aangeraakt. 

Deze dag biedt een simpele maar verassend indrukwekkende oefening en onderzoek aan om je zelfbewustzijn te vergroten en je belichaamd gevoel van zelf-afstemming te verstevigen. 

Tijdens deze dag is er slechts plek voor 14 deelnemers. 

WAT?
Gedragen door
* de transformerende werking van de dynamische dansmeditatie als middel voor bewustzijn
* de wijsheid van de fysieke, emotionele, mentale en spirituele terreinen van levensenergie
* de grondbeginselen van het wakker maken van de tastzin uit het 'Wiel van overeenstemming'/‘Wheel of Consent’ van Betty Martin
* aanvullende oefeningen, deelmomenten en specifieke theorie ter integratie

ontstaat er een veilige creatieve omgeving om dit verdiepende onderzoek aan te gaan met compassie en nieuwsgierigheid. 

VOOR WIE?
Deze dansworkshopdag valt onder het algemene aanbod van de 'Libido' programma's en kan als losse workshopdag gevolgd worden. Deze programma's zijn geschikt voor alle volwassenen, ongeacht geslacht, seksuele uiting, voorkeur en soort relatie. We streven ernaar een omgeving met elkaar te co-creëren waar iedereen zich welkom voelt, nieuwsgierig kan zijn, de mogelijkheid voelt te groeien en waar persoonlijke ervaringen die een ieder meebrengt worden gerespecteerd.
Voor deelname is het fijn dat je enige ervaring hebt met dansvormen zoals OpenFloor, 5Ritmes, MovementMedicine, Biodanza, o.i.d.
Tijdens alle Libido programma's is er geen expliciete seksuele inhoud. Aanraken is ten alle tijden optioneel. Ook gaat het niet om je seksualiteit op de dansvloer uit te leven.

LIBIDO LOVE OF LIFE
Voor meer inhoudelijke informatie over dit thema, reviews, een uitnodigend filmpje en een overzicht van aangeboden meerdaagse 'Libido' programma's, klik hier...

LIBIDO JAARTRAINING 
De jaartraining, welke start op 15 maart 2023, is een unieke en opwindende reeks van 4 residentiële opeenvolgende modules die zich richten op de subtiele en niet zo subtiele energieën van seksualiteit door middel van Open Floor Conscious Embodied Dance. Maar ook via beoefening van het  ‘Wheel of Consent’,  Inquiry,  authentiek relateren, ademwerk, neurobiologie en meer. Voor meer informatie, klik hier...

DOCENT MONIKA KÖRSCHNER
Zij is o.a. geaccrediteerd 5Rhythms® (Gabrielle Roth), OpenFloor,  Libido Fundamentals (Andrea Juhan) docent. Tevens is zij opgeleid door Betty Martin in het ‘Wheel of Consent’.  Monika geeft ruim 20 jaar les in dans en beweging als bewustzijnsoefening en heeft zich de laatste 12 jaar gespecialiseerd in Embodied & Conscious Sexuality.  

'Pleasure Heals - Pleasure is a gateway to emotional and spiritual fluency. It makes us aware of things we were not aware of before, alters our blood chemistry, enhances brain function and opens new possibilities in all areas of life. The gift of loving touch heals body, heart and soul by bringing us a taste of love, both divine and personal.'  
-  Betty Martin, founder of Wheel of Consent -

DATUM
zaterdag 25 maart 2023

TIJD
10.30 uur tot 17.30 / 18.00 uur (vanaf 10.00 uur is de zaal open).

INVESTERING
Inclusief BTW, koffie/thee/lekkers en soep. Lunch zelf meenemen om te delen.
€ 95,- per persoon
€ 80,- per persoon indien aangemeld en betaald voor 18 maart 2023 

AANMELDING & BETALING
Aanmelden en betalen kan via Hipsy via deze link...
Tijdens deze dag is er slechts plek voor 14 deelnemers, vol is echt vol. 

Voor praktische vragen kun je terecht bij Natacha Senders, organizer, via 06 51818291 of natacha@tijdrustenruimte.nl  

Er gelden betalings- en annuleringsvoorwaarden. Deze zijn hier te vinden.

PLAATS
De Berkeley, Nesdijk 20 te Bergen (direct ten westen van Alkmaar).
Dit is een prachtige met aandacht verzorgde locatie in een groen natuurgebied van Bergen. De plek is besloten en omgeven met veel natuur. Daarnaast heeft het een vuurplek, grenst het aan water en is er meer moois. 

BEREIKBAARHEID 
Deze locatie ligt direct ten westen van Alkmaar en is makkelijk te bereiken met auto én openbaarvervoer. Met de auto is het ongeveer 30 minuten rijden vanaf Amsterdam, neem dan de westelijke rondweg van Alkmaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Met OV neem je vanaf Alkmaar centraal station bus nr. 6. Uitstappen halte Oude Bergerweg, dan nog 8 minuten lopen. Velen maken ook gebruik van de OV fiets of regelen een lift van een medecursist. 

     

 

 


 

Datum publicatie: 2 maart 2023

Moving into Sense & Consent