LessenĀ 

5Rhythms Buiten

5Rhythms® Buiten in de Natuur
elementen, weer, intuïtie

Tijdens deze lessen dansen we in directe verbinding met de natuur en laten we ons leiden en inspireren door het weer, onze intuïtie, de elementen. Bij slecht weer kan er ook binnen gedanst worden in een kleine maar krachtige ruimte. 

DE NATUUR IS VOEDEND VOOR ONS WEL-ZIJN en buiten dansen is een mooie manier onze weg terug naar binnen te vinden en contact te maken met ons levensvuur en levensvreugde. 

Als we buiten dansen voelen we ons verbonden. Met onszelf, anderen, met wie we samen komen, met de wereld om ons heen. Hierdoor groeit ons gevoel voor compassie en verbondenheid. Buiten wordt ons perspectief letterlijk weidser, we ontspannen, we ontvangen meer en we openen ons voor een groter veld van intuïtie en inzichten. 

* Vooraf tijdig aanmelden en betalen is nodig. Dit kan via telefoon/app nummer 0612602244 of mail monika@embodieddance.nl
* We dansen bij droog weer, bij koude en warmte, bij miezerregen buiten. Bij heftige regenval dansen we binnen. 
* Zorg dus goed voor jezelf, neem voldoende water en geschikte kleding mee.  

Indien we dansen met headsets, lees dan de volgende informatie: alle deelnemers hebben een speciale koptelefoon op. Deze koptelefoon is verbonden met een zender waar de muziek en microfoon t.b.v. de begeleiding op aangesloten is. Je kunt ongeveer 200 meter bij de zender vandaan dansen. Je kunt zelf het volume regelen. Wanneer je wilt genieten van het verstilde geluid van de natuur, dan doe je de koptelefoon gewoon even af.
De headsets zijn te gebruiken bij gehoorapparaten IN de gehoorgang. (Bij gehoorapparaten buiten de gehoorgang is het eventueel wel mogelijk maar sluiten ze niet mooi af. Kom anders uitproberen en indien het niet lukt, ontvang je je investering terug.) 

 

“Vloeiend, Staccato, Chaos, Lyrisch, Stilte”
“Aarde, Vuur, Water, Lucht, Ether”

 

DATA 
n.t.b. 

TIJD
19.30 uur tot 21.30 uur 

LOCATIE
n.t.b. 

AANMELDING & BETALING
Via mail naar monika@embodieddance.nl of app/sms naar 06-12602244 en betaal via onderstaande links. 
Je aanmelding is pas definitief als je ook betaald hebt, doe daarom bij voorkeur beide tegelijk. 
Betaling van € 17 p.p. via deze betaallink 

Mocht deze digitale weg van aanmelden en betalen lastig voor je zijn, mail of bericht me dan via monika@embodieddance.nl of 06-12602244.

Vlak voor de danssessie ontvang je een meer uitgebreide informerende bevestiging met hoe we het samen zo goed mogelijk volgens de actuele richtlijnen kunnen vorm geven. (Motto: vanuit ontspannenheid en zo organisch mogelijk) 

ANNULERING
* De danssessie gaat alleen door bij voldoende animo. Indien er onvoldoende animo is wordt de sessie geannuleerd en wordt het volledige bedrag terug gestort. 
* Indien je zelf de danssessie annuleert is er geen terugbetaling mogelijk. Indien er voor jou in de plaats een andere danser van de wachtlijst mee kan dansen, kan het bedrag worden terugbetaald minus € 5 administratiekosten. Of zorg zelf een vervanger, geef je ticket door en mail mij ter informatie via monika@embodieddance.nl 

  


 

Datum publicatie: 10 april 2021

5Rhythms Buiten