Annuleringsvoorwaarden 

Aanmelden en Annuleringsvoorwaarden

Er zijn 2 inschrijvingsprocedures:

 • Losse open lessen
 • Lessen met inschrijving, workshops, gesloten reeksen, (residentiële) meerdaagse workshops, 
 1. Losse open lessen 
  Inschrijving is niet nodig, je kunt gewoon langs komen. Je betaalt de prijs aan de deur vooraf aan de les.
  Omdat er niet wordt ingeschreven kan ik je niet informeren bij bijvoorbeeld eventuele ziekte of andere redenen dat een les niet kan doorgaan. Houd dus steeds de website in de gaten voor de meest actuele informatie. (Of meld je aan voor de mailinglist.)
  Betaling gebeurt vooraf aan de les aan de deur ter plaatse. Gelieve gepast te betalen. Je kunt steeds een betalingsbewijs krijgen. Facturen zijn ook mogelijk. Bij facturen onder de 30 euro worden 5 euro administratiekosten berekend.
   
 2. Lessen met inschrijving, workshops, jaargroepen, gesloten lessenreeksen en Residentiële meerdaagse workshop
  Inschrijven/aanmelden is nodig, zie de les- en workshopinformatie voor details.
  Je bent definitief ingeschreven als je je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres (indien voorhanden) hebt doorgegeven. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving. En later nog een mail/brief met verdere praktische informatie.

  Betaling gebeurt via overschrijving naar het in de workshopinformatie genoemde rekeniningummer onder vermelding van de workshopnaam en je eigen naam.
  Je kan een factuur of betalingsbewijs aanvragen. Gelieve dit bij inschrijving te vermelden en de juiste gegevens door te geven.
  Overweeg je inschrijving goed, ook i.v.m. de huidige Covid19 situatie en bijbehorende maatregelen. Indien je je inschrijft is dit definitief. Annuleren gebeurt via e-mail, sms of telefonisch. Indien je annuleert, ongeacht de reden, gelden de onderstaande annuleringsvoorwaarden. 

  . Er geldt ten alle tijde, ongeacht de reden van annulering (dus ook Covid19 redenen): minimaal € 50 annuleringskosten bij workshops van 2 of meer dagen. Bij een workshop van 1 dag of minder minimaal € 25.
  . Annuleren tot 6 weken voor aanvang workshop: 50 euro annuleringskosten.
  · Annuleren tot 2 weken voor aanvang workshop: 40% van de workshopprijs.
  · Annuleren daarna: 100% van de workshopprijs.
  . Vroegtijdige stopzetting en/of missen van lessen: geen terugbetaling mogelijk.

  Mocht er een wachtlijst zijn en kan iemand van die lijst meedoen bij annulering dan betaal je alleen de annuleringskosten van 50 euro.

  Wanneer er onvoldoende inschrijvingen zijn, kan de workshop worden afgelast tot 4 weken voor de start. Het betaalde bedrag wordt dan volledig teruggeboekt. Dit geldt ook als de workshop wordt afgelast om andere redenen.